2 års ombygging i Horsens

KJØKKENET FLYTTET INN I STUEN

Den gamle villaen fra starten av 1900-tallet var slitt, udatert og upraktisk innredet.  I mer enn to år brukte den unge tømreren all sin fritid på å forvandle den gamle villaen til en moderne bolig til seg selv og kjæresten Maja.

Under ombyggingen ble alle etageskillene fjernet, og stort sett kun yttermurene stod igjen. Kjøkkenet flyttet inn i den opprinnelige stuen. Stormønstrete vegg-til vegg tepper og tapet fra mange generasjoner ble fjernet fra den innvendige murveggen, som de ville beholde. Den rå muren med de orginale mursteinene og de frittliggende gamle bjelkene, gir til gjengjeld både karakter og sjel til huset.

Den klassiske karnappen ble med en spesialbygget benk forvandlet til yndlingsplassen i kjøkkenet/allrommet, der er det utsikt til både Horsens fjorden og TV.

Modellen Rimini er en prissterk lillesøster til den populære grepsfrie Siena. Uttrykket er det samme, men der Siena kan fås i alle farger og tresorter, har vi begrenset Rimini til klassisk hvit. Til gjengjeld til en ytterst attraktiv pris. Med en kombinasjon av Siena og Rimini kan du gjennomføre designlinjen i hele boligen, ved å for eksempel bruke Rimini på vaskerom og gjestetoalett.