Funkis med utsikt over norsk natur

FUNKSJONELLE LINJER

I den funkisinspirerte villaen i Nord-Trøndelag er form og funksjon smeltet sammen til et enkelt og vakkert formspråk som matcher husets stramme arkitektur. Louise sverger til funksjonelle linjer, klassisk design og naturmaterialer.

Familien på fem har bodd i den flotte funkisinspirerte villaen i to år. Fra badekaret kan familien nyte utsikten til den norske naturen gjennom de runde vinduene. De funksjonelle linjene fortsetter langs badets lange møblement med to håndvasker for en travel familie. Her er alt det overflødige skjult i de innebygde skapene med speilfront og bak de stilige multifrontene i massiv eik fra JKE Design.

Louise har kombinert det klassiske veggarmaturet fra Vola med klassisk dansk baderomsdesign i naturfarger. De massive multifrontene utstråler kvalitet og en enkel, nordisk design. Samtidig gir treverket liv og varme til rommet.

Med de tre nye naturoverflatene i antikk eik, brun eik og hvitmalt eik kan du skape alt fra en klassisk, enkel stil i naturlige fargetoner til en eksklusiv stil som kombinerer det rå og rustikke i svartbeiset eik. Du kan også velge eksklusiv enkelhet med multifronter i høyglans, eller tilføre kontrast og personlighet med en av JKE Designs 2500 forskjellige farger.